BIO ETHANOL HAARD – Wall

Ga voor modern met onze hangende Bio Ethanol Haard Wall!

Bio Ethanol Haard – Wand

 499,00

Breng warmte en stijl in uw huis met de moderne wandmodel bio ethanol haard van La Fuego. Met zijn strakke design en sfeervolle vlammen is deze haard een prachtige toevoeging aan elke ruimte, zonder de nadelen van rook, roet of as. Eenvoudig te installeren en milieuvriendelijk dankzij het gebruik van bio ethanol brandstof. Perfect voor woonkamers, slaapkamers of commerciële ruimtes.

Voordelen:

  • Strak, modern design
  • Milieuvriendelijk: geen rook of roet
  • Eenvoudig op te hangen
  • Veilig en schoon in gebruik

Product Video

Specificaties

Gewicht 38 Kilo
Wat leveren we 1x Basis van 55cm Doorsnee
1x RVS Brander
1x Schuif om de brander af te dekken
1x Handgreep om de brander te verwijderen
1x Zwarte staander van 76mm dik, en 69cm hoog
1x Zwarte Stalen Voet
1x Handleiding
Hoogte totaal 107cm
Diameter  55cm
Inhoud Brander 1,8 Liter
Verbruik 0,35 Liter per uur
Brandstof Uitsluitend Bio Ethanol
Opbrengst 3 KW

Reviews

4,8
Gebaseerd op 108 beoordelingen
5 sterren
83
83%
4 sterren
17
17%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-3 van 108 beoordelingen
  1. M

    bestelling makkelijk gedaan, snelle levering!

  2. R

    Top service en mooi spul

  3. W

    afspraken worden nageleefd

Breng warmte, sfeer en stijl naar uw huis met de wandmodel bio ethanol haard van La Fuego. Dit model combineert modern design met gebruiksgemak, en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en milieuvriendelijke manier om een ruimte te verwarmen. Of u nu een moderne woning heeft of juist een klassiek interieur, deze haard past in elke setting en tilt uw interieur direct naar een hoger niveau.

Een Design-Statement aan de Muur

Het strakke en minimalistische ontwerp van de wandmodel bio ethanol haard maakt het een blikvanger in iedere kamer. Het moderne, gestroomlijnde uiterlijk zorgt ervoor dat de haard niet alleen functioneel is, maar ook een kunstwerk aan de muur vormt. De haard kan eenvoudig worden gemonteerd op vrijwel elke muur, waardoor hij niet alleen warmte biedt, maar ook een prachtig decoratief element wordt dat uw ruimte direct transformeert.

Sfeervolle Vlammen Zonder Gedoe

Deze bio ethanol haard biedt de gezellige sfeer van een traditionele open haard, zonder de nadelen van hout, rook, roet of as. Dankzij het gebruik van bio ethanol brandstof kunt u genieten van prachtige, levendige vlammen zonder schoorsteen of ingewikkelde ventilatiesystemen. Dit maakt de wandhaard ideaal voor woningen zonder traditionele open haard, appartementen of moderne huizen waar comfort en design hand in hand gaan.

Milieuvriendelijk en Veilig

Bio ethanol is een hernieuwbare en milieuvriendelijke brandstof, waardoor deze haard een uitstekende keuze is voor wie bewust omgaat met het milieu. De haard brandt volledig schoon, zonder schadelijke emissies of rook. Daarnaast is de haard voorzien van de laatste veiligheidsfuncties, zodat u met een gerust hart kunt genieten van de warme, uitnodigende gloed van het vuur.

Eenvoudige Installatie

In tegenstelling tot traditionele haarden is de installatie van deze wandhaard bijzonder eenvoudig. U heeft geen schoorsteen, gasaansluiting of ingewikkelde bedrading nodig. Alles wat u hoeft te doen, is de haard aan de muur bevestigen en vullen met bio ethanol. Dankzij de meegeleverde bevestigingsmaterialen en de duidelijke instructies, kan de haard snel en zonder gedoe worden opgehangen.

Veelzijdig Gebruik

De wandmodel bio ethanol haard is veelzijdig genoeg om in elke ruimte van uw huis gebruikt te worden. Of u nu wat extra warmte en sfeer in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer wilt brengen, deze haard biedt een stijlvolle en praktische oplossing. Ook voor commerciële ruimtes, zoals hotels, restaurants of kantoren, kan de haard een prachtige toevoeging zijn die uw gasten en klanten verwelkomt in een warme en gezellige ambiance.

Technische Specificaties

  • Afmetingen: 55 cm diameter
  • Materiaal: Hoogwaardig roestvrij staal of gepoedercoat staal voor een duurzame afwerking
  • Brandstof: Bio ethanol (schoon en milieuvriendelijk)
  • Brandduur: Tot 5 uur per vulling van 1,8 liter
  • Vermogen: 3 kW, ideaal voor het verwarmen van kleinere tot middelgrote ruimtes
  • Installatie: Eenvoudige wandmontage met meegeleverde bevestigingsmaterialen
  • Veiligheidsfuncties: Voorzien van geavanceerde veiligheidsmaatregelen om zorgeloos gebruik te garanderen

Betaalbare Luxe

Bij La Fuego geloven we dat luxe en kwaliteit niet duur hoeven te zijn. De wandmodel bio ethanol haard biedt dezelfde stijlvolle uitstraling en kwaliteit als duurdere merken, maar dan tegen een betaalbare prijs. Dit maakt onze haard de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar betaalbare luxe zonder concessies te doen aan esthetiek of functionaliteit.

Voordelen van de Wandmodel Bio Ethanol Haard

  • Strak en modern design dat elk interieur verrijkt
  • Geen roet, rook of as, wat zorgt voor een schone verbranding
  • Milieuvriendelijk en duurzaam dankzij het gebruik van bio ethanol
  • Eenvoudig te installeren zonder de noodzaak van ingewikkelde aansluitingen
  • Veilig in gebruik, met ingebouwde veiligheidsvoorzieningen

Bestel Vandaag Nog!

Breng sfeer, warmte en stijl in huis met de wandmodel bio ethanol haard van La Fuego. Of u nu een knusse avond voor twee wilt creëren of een warme ambiance voor uw gasten, deze haard is de perfecte aanvulling op uw interieur. Bestel vandaag nog en ervaar de magie van een moderne, milieuvriendelijke haard die uw woonruimte direct transformeert.

Wij zorgen voor een snelle levering en uitstekende service, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe haard.

De Ideale “Bij” Verwarming

Perfecte oplossing op basis van Geurloze Bio Ethanol..

Bio-ethanol wordt geproduceerd met behulp van de nieuwste technologie, waardoor het voor 96% is gedehydrateerd, wat een positief effect heeft op het verbrandingsproces.
Bio Ethanol bevat geen aceton. Het is volledig geproduceerd op basis van plantaardige ethanol en bevat daardoor geen giftige chemische stoffen en is daardoor volledig geurloos! Daarnaast ontstaat er bij de ontbranding geen restproduct zoals as. De vloeistof wordt volledig verbrand.
Tijdens de verbranding komt er tevens geen rook vrij waardoor er geen schoorsteen nodig is.

Biobrandstof geeft een prachtige geeloranje vlam.

0

Je winkelwagen